Slovenija
109 ogledov

Chuck Norris poglavar Slovenske vojske?

DELOVNO TELO DRŽAVNI ZBOR
1/7
Državni zbor
Bodo poslanci kmalu zasedali tudi v delovnem telesu za uvedbo prepovedi nastopa Miša Alkalaja v otroški oddaji Živ Žav in stalnem delovnem telesu za popularizacijo glasbe Karmen Stavec? Bo Chuck Norris poglavar Slovenske vojske?

Na spletnih straneh državnega zbora je mogoče najti več zanimivih delovnih teles. Prek Twitterja je na njih opozoril Domen Savič.

Poslanci naj bi se tako sestajali na stalnem delovnem telesu za popularizacijo glasbe Karmen Stavec in uvedbo skladbe Ribič kot del protokola ob sprejemu ameriškega veleposlanika in delovnem telesu za uvedbo prepovedi Miša Alkalaja v otroški oddaji Živ Žav.

Oblikoval pa naj bi se tudi odbor za imenovanje Chucka Norrisa za glavnega poglavarja Slovenske vojske.

Pri tem smo tudi sami odkrili nekaj novih delovnih teles: Odbor za podelitev odlikovanja red predsednika Savicu, ker je v parlamentu rekel vlada mora past in delovno telo Amanda Amon za predsednico države.

"Spletna stran Državnega zbora je imela napako, ki pa je že odpravljena. Napaka je omogočala kreacijo naslovne strani z vpisovanjem v naslovno vrstico. Napaka ni omogočala poseganja v vsebino spletnih strani Državnega zbora ter ni vplivalo na delovanje strežniškega okolja," so ob sporočili iz Državnega zbora.

Komentarjev 4
  • tralala 09:09 14.marec 2012.

    Chuck Norris se je prikazal Devici Mariji.

  • dragec 15:05 13.marec 2012.

    Ja, dobra ideja, lahko bi SV rešil prav Chuch Noris?

  • Stolp 14:20 13.marec 2012.

    A so pred predajo aplikacije v produkcijo pozabili izbrisati testne podatke?