Slovenija
43 ogledov

"Ciciban propagira geje"

Miha Kovač Benjamin Kovač
Mnenje MSi. Zgodba o Ani z dvema očkoma je referendumska kampanja.

Podmladek NSi je otroško revijo Ciciban napadel z besedami, da vodi "neokusno referendumsko kampanjo" in da z zgodbico Očka, ki so jo objavili v marčevski številki, "propagirajo istospolno partnersko skupnost". V zgodbici ima namreč Ana dva očka.

"Če se enkrat pojavi takšna zgodba, tega ne razumem kot referendumske kampanje. Poleg tega v Cicibanu skozi vse leto izide zelo veliko zgodb, v katerih nastopajo srečne heteroseksualne družine, zaradi česar bi lahko kak ortodoksen zagovornik družinskega zakonika protestiral, da zganja Ciciban sistematično referendumsko kampanjo proti zakoniku," se je odzval Miha Kovač, ki je v Mladinski knjigi, izdajateljici Cicibana, svetovalec uprave za založništvo.

Komentarjev 53
  • nasha71 10:58 12.marec 2012.

    lol, nisem nič priporočala, očitno površno bereš komentarje. pedofili so v večini "srečno" poročeni moški, perfektni očetje. Zato pa je največ spolnega nasilja v krogih družine. Seveda pa ne smemo pozabit, da je internet idealna priložnost za navezovanje"stikov". Res ne ...prikaži več vem KAJ naj bi imeli homoseksualciveze s slednjimi....Tak se rodiš

  • nasha71 10:54 12.marec 2012.

    to pa sploh ni res, BDW ovce ste vi k nasedate sovražni propagandi, nihče od vas nima dobrega razloga proti enmu členu, razen podžiganje cerkve. Bog je naredil človeka po svoji podobi, tako je napisano v Bibliji, in ne rabim ...prikaži več bit katolik da to vem, poznam kar nekaj svetih knjig, in njihovo vsebino. Predvidevala sem da je g. Zvonček katolik, ker tako goreče zagovarja klasično družino. Zdelo se mi je normalno, da ga opozorim da smo ljudje ustvarjeni po njegovi podobi.... Kar se tče mojega komentarja o spolu Boga, je pa zgolj provokacija katolikom, očitno pač nisi dojel...Žal :)

  • Žurnalček 00:53 09.marec 2012.

    Skrajševalnice znajo uporabljati samo mlade osebe. Si srečno poročena. Saj ti ni noben fouš. Verjetno te na tvoje veliko veselje in željo mož obdeluje celovito . No vidiš, to pa ni niti slučajno isto, kajti eno je za popestritev , ...prikaži več, pri dveh moških je pa to psiho okvara in deviantnost v njihovem sprejemniku za sexualnost. Vse skupaj se mi zdi tako podobno temu , kot če bi sedaj zaradi norcev sprejemali zakon , da so opravilno sposobni , da se ne bi revčki počutili zapostavljene v družbi!