Slovenija
307 ogledov

Čisto in urejeno delovno okolje spodbuja dobre rezultate

Cunjca Žurnal24 main
Tudi v poslovnem svetu je prvi vtis zelo pomemben. Vas zanima, kaj na potencialni ali obstoječi stranki, ki vstopi v vaš poslovni prostor, trgovino ali drugo obrtno dejavnost, pusti največji vtis, še preden jo lahko seznanite z vsebino vaše ponudbe?

Prijazni odnosi

Ko stranka, naročnik ali poslovni partner vstopa v poslovni prostor najprej vzpostavi stik z receptorjem, zato je bistveno, da ga ta sprejme s prijaznostjo. Je namreč prva oseba, ki s svojim ravnanjem predstavlja podjetje. Prijazni odnosi, ki temeljijo na medsebojnem spodbujanju in motiviranju, so enako pomembni med zaposlenimi. Dobra delovna klima se kaže tudi navzven. 

Urejenost prostora

Opremljenost in izgled poslovnega prostora obiskovalcu komunicirata kulturo podjetja. Z nekaj barve – pobarvano steno, barvnimi deli pohištva ali zgolj barvnimi dodatki, lahko v delovni prostor vnesemo občutek ustvarjalnega in živahnega ozračja. Za pridih domačnosti, ki odraža sproščenost, pa poskrbijo tudi rastline. V urejenem prostoru tako obiskovalci kot tudi zaposleni vidijo, da je podjetju poleg poslovnega uspeha pomembna tudi dobrobit zaposlenih. 

Čist delovni prostor

Umazana tla, prah na policah, zanemarjena okna? Vse to podjetju daje negativno podobo. Ne glede na to, kam stranka vstopi – v frizerski salon, cvetličarno ali pisarno, poskrbite, da vstopa v čist prostor. Umazan prostor deluje neprofesionalno ter vzbuja skrb, da je tudi posel neorganiziran in neurejen. Čistoča močno vpliva tudi na zaposlene. Čisto delovno mesto je sinonim za produktivnost. V prašnih prostorih bodo zaposlenim težave povzročale alergije, na umazanih delovnih površinah, ki so ob nerednem čiščenju polne bakterij in bacilov, pa se hitreje širijo virusne bolezni, ki zahtevajo bolniško odsotnost. 

Dovolite, da vam pri čiščenju poslovnih prostor priskočimo na pomoč!

Za čiščenje poslovnih prostorov podjetja navadno najemajo zunanje čistilce. A niso vsi tako natančni, opremljeni z dolgoletnimi izkušnjami ter pristnimi referencami, kot so čistilci v čistilnem servisu Cun'jca. Preverite našo ponudbo na spletni strani Čistilni servis Cunj'ca.