Slovenija
21 ogledov

Človeški dejavnik še ni povsem izključen

Kanin, smučišče, gondola Saša Despot
Preiskava. Policija še vedno preverja vzroke za nesrečo na Kaninu. Lahko bi šlo za kaznivo dejanje.

Smučišča. Policisti iz Bovca še vedno preiskujejo, zakaj se je v petek na smučišču Kanin zgodila nesreča, v kateri sta padli gondoli, v katerih ni bilo smučarjev. Policija namreč še ni izključila možnosti, da bi nesrečo zakrivil človek, zato preverjajo, ali bi komurkoli lahko očitali sum povzročitve splošne nevarnosti. Policija namerava krivca – če ga izsledi – kazensko ovaditi.

Tožilka usmerja policiste

“Omenjena policijska preiskava okoliščin nesreče še vedno intenzivno poteka in ni zaključena, saj policisti navedene policijske postaje še vedno zbirajo obvestila, pregledujejo določeno dokumentacijo in sodelujejo s pristojnimi službami, ki so vključene v omenjeno preiskavo,” pravijo na policijski upravi v Novi Gorici. Prizorišče nesreče si je po nesreči takoj ogledal tudi preiskovalni sodnik skupaj s tožilko. Zadnja zdaj usmerja policiste in kriminaliste, ki vodijo preiskavo 
nesreče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.