Slovenija
77 ogledov

Čolnarna zaenkrat ostaja zaprta

Novi najemnik Čolnarne, ki upravlja lokal Pr' skelet, je za najem ponudil izhodi
1/7
Žurnal24 main
Gostinski lokal Čolnarna je po štirih letih spet brez lastnika. Razpis se je zaključil 10. aprila. Kdo bo novi lastnik se še ne ve.

Tivolska Čolnarna je v toplejših mesecih priljubljena točka srečanja in sproščanja. Trenutno pa je gostinski lokal zaprt, čeprav toplo spomladansko sonce že vabi na sprehod po Tivoliju. Podjetje T3S, ki je bil do marca najemnik lokala, je v prostorih pustilo celotno gostinsko opremo. To bo moral nov najemnik odkupit, če pa tega ne bo želel, bi lahko novo opremljanje lokala ponovno odprtje lokala zavleklo še za nekaj mesecev.

Slabo vreme in mrtva sezona

Tadej Prašnikar iz podjetja T3S je sicer za Delo povedal, da se najem lokala predvsem v zimskih mesecih ni splačal. Najemnina za lokal je znašala 4.000 evrov in zaradi pomanjkanja lepih dni v zadnjih dveh poletjih je lokal ustvarjal izgubo.

V zadnjih tednih je bil lokal zaprt, saj je T3S prekinil najemniško pogodbo še preden se je objavil razpis za lokal. Začasnega najemnika Mestna občina Ljubljana (MOL) ni zagotovila, podatkov o številu prijav na razpis še ni. Za lažjo oddajo lokala je MOL najemnino za lokal znižal na 1.928 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.