Slovenija > Črna kronika
38 ogledov

15-letnik s pomočjo matere nad policiste

slovenija 15.04.2010 policist, policija, ustavljanje vozil, stop, loparcek, foto Boštjan Tacol
Očeta, ki je vozil brez vozniškega dovoljena, so na dvorišču ujeli policisti. Da bi preprečila postopek, sta se žena in sin spravila nad policiste.

Krški policisti so v torek popoldne v kraju Ivandol med kontrolo prometa ustavljali voznika golfa. Ta svetlobnih in zvočnih znakov ni upošteval, temveč je s pospešeno hitrostjo nadaljeval vožnjo. Policisti so ga izsledili na dvorišču stanovanjske hiše in ga prijeli, ko je poskušal peš pobegniti.

Vse odpeljali na hladno

Na pomoč sta mu prišla 43-letna žena in 15-letni sin, ki sta z napadom na policiste poskušala preprečiti postopek. Policisti so vse tri obvladali z uporabo prisilnih sredstev. Odvzeli so jim prostost in jih odpeljali v prostore za pridržanje, so sporočili s krške policijske uprave.

Brez vozniške, nato še brez avtomobila

Ovadili jih bodo zaradi kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi. Dvainštiridesetletnemu kršitelju, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so zasegli osebni avtomobil in napisali obdolžilni predlog.

Komentarjev 16
  • erikkk 17:34 18.december 2013.

    Če je nekdo nekaj kršil na očeh policije... je potem tako vprašanje glede privat posestva zelo neumno ...

  • erikkk 17:32 18.december 2013.

    nebi rekel da so ravno cigiči temelj nekih kraj pa prekrškov...V svoji okolici poznam veliko ne-cigičev ki večji kriminalci in počnjejo veliko hujše stvari , predvsem pa kraja in nasilnost...

  • erikkk 17:27 18.december 2013.

    Če bi bile kazni kot ti praviš človeške ... bi takih dogodkov kar mrgolelo po cesti ...