Slovenija > Črna kronika
58 ogledov

16-letnico pojedli

Fotografija je simbolična. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
V Rusiji sta 20-letnika obtožena umora. Truplo 16-letnice sta nato razkosala, skuhala in postregla.

V Rusiji te dni poteka sojenje za okrutni zločin. 20-letna Maxim Golovatskikh in Jurij Mozhnov sta obtožena, da sta januarja letos v kopalni kadi zadušila 16-letno Karino Barduchian. Truplo sta nato razkosala, skuhala in postregla s krompirjem.

Priča Ekaterina Zinovjeva je pred sodiščem povedala, da so na večer, ko je bila 16-letnica ubita, v stanovanju imeli zabavo. "Maxim in Karina sta odšla skupaj v kopalnico, jaz pa sem šla spat. Iz kopalnice sem slišala odtekanje vode in neke zvoke. Odšla sem preverit, kaj se dogaja, vendar me je Jurij zaustavil. V kopalnico me ni spustil in mi velel, naj se vrnem v posteljo.“

Ekaterina Zinovjeva je poleg tega povedala, da sta se mladeniča pogovarjala o tem, da bi lahko ubila Karino, vendar ju sama ni jemala resno. Na pričanju je dodala, da sta ji morilca naslednji dan meso ubite prijateljice postregla s krompirjem. Da gre za človeško meso, naj sama ne bi vedela.

Sojenje prekinjeno
Sojenje za januarski zločin je prekinjeno, saj je glavnemu sodniku, potem ko si je ogledal dokazni material, postalo slabo, piše Daily Mail. Nadaljevalo naj bi se še ta teden.

Policija je izpoved priče dopolnila z izjavo, da sta morilca ostanek razkosanega mesa odvrgla v smeti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.