Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

16-letnika ropala trgovino

Žurnal24 main
Šestnajstletnika sta se odločila za tvegan korak, ki jima ni prinesel nič dobrega: med vlamljanjem v trgovino so ju namreč zalotili policisti.

Če na mladih svet stoji, se lahko vprašamo, kam ta svet gre – seveda če je prihodnost odvisna od takih, kot sta 16-letna Gorenjca, s katerima so se včeraj ubadali gorenjski policisti. Okoli 2. ure so bili namreč obveščeni, da dva vlamljata v trgovino v Radovljici. Ob prihodu na kraj dogodka so omenjena mladeniča ujeli in ju pridržali. O dogodku so obvestili verjetno ne ravno najbolj ponosne starše, ki so prišli iskat fanta na policijsko postajo. Zoper osumljenca bodo policisti podali kazensko ovadbo.

Kratek stik, 4000 evrov škode
S področja črne kronike na Gorenjskem lahko izpostavimo še požar na vozilu, do katerega je prišlo v petek zvečer. Policisti so ugotovili, da je zaradi kratkega stika na električni napeljavi zagorel osebni avtomobil, pri požaru pa so bila poškodovana tudi garažna vrata stanovanjske hiše. Škode je za okoli 4.000 evrov.

Do konca tedna poostren nadzor
In še opozorilo za vse voznike: prometniki iz Kranja bodo do konca tedna opravljali meritve hitrosti z radarjem, nameščenem v kangooju bele barve, in sicer:
danes med 7. in 15. uro na območju PP Tržič,
v torek med 7. in 15. uro na območju PP Jesenice,
v sredo med 9. in 17. uro na območju PP Radovljica,
v četrtek med 11. in 19. uro na območju PP Kranjska Gora,
v petek med 10. in 18. uro na območju PP Kranj,
v soboto in nedeljo na območju celotne policijske uprave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.