Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

17-letnik filmsko ukradel lamborghinija

Lamborghini LP-570-4 spyder performante Miha Pečoler
Policisti v San Franciscu so po naključju našli 150 tisoč evrov vrednega lamborghinija, ki ga je lanskega marca ukradel 17-letni najstnik. Lastnik avtomobila je tamkajšnji televizijski voditelj Guy Fieri.

Lamborghinija spyder gallardo rumene barve, ki velja za enega izmed najbolj privlačnih avtomobilov na svetu, je takrat 16-letni najstnik odpeljal iz garaže prodajalca luksuznih avtomobilov v San Franciscu in ga skril v skladišče restavracije s hitro prehrano.

Najstnik je krajo zelo dobro načrtoval, saj je po besedah policistov splezal na streho stavbe, po vrvi splezal do razstavljenih avtomobilov, odklenil garažna vrata in se odpeljal.

Policisti so Fierijev avtomobil našli naključno po tem, ko so preiskovali streljanje, v katerega so bili vpleteni motoristi. Ti so bili oblečeni v črna oblačila in so streljali na parkirano vozilo. Enega človeka so medtem ranili, poroča New York Post.

Ko so iskali motorje, so v garaži naleteli tudi na lamborghinija. "Vesel sem, da so ga našli," je dejal Fieri za lokalni časopis in dodal, da se počuti "veliko bolje, ker vem, da je pravici zadoščeno".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.