Slovenija > Črna kronika
5 ogledov

18-letnica osumljena poskusa umora

nasilje ženska istock photos Žurnal24 main
Murskosoboški policisti in kriminalisti so 18-letno žensko iz območja Murske Sobote ovadili poskusa umora. Napadla naj bi dve ženski.

Osumljenka je v ponedeljek okoli 4.30 vstopila v stanovanjsko hišo v naselju Melinci in v spalnici s kladivom večkrat udarila 26-letno žensko, ob prihodu 62-letne stanovalke v spalnico pa je osumljenka napadla tudi njo.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota, jih je 26-letna oškodovanka v ponedeljek zjutraj obvestila, da je v njihovo hišo vstopila neznana ženska in po nasilnem dejanju zbežala. Šestindvajsetletnica je pri tem utrpela hude telesne poškodbe, 62-letnica pa lahko telesno poškodbo.

Policisti so 18-letni osumljenki odvzeli prostost, pozneje pa pri njej opravili tudi hišno preiskavo. Kazensko so jo ovadili zaradi poskusa umora in zaradi kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe.

Osumljenko so danes zjutraj privedli k preiskovalnemu sodniku, ki pa zoper njo ni odredil pripora, ampak ukrep prepovedi približevanja žrtvi, še pojasnjujejo na murskosoboški policijski upravi.

Komentarjev 1
  • sara 15:50 18.julij 2012.

    to je pa sramota, da jo je spustil.. ma vedno več je takih, ki se fizično spravijo na osebe (poznam en primer) in nič se jim ne zgodi, peljejo jih na zaslišanje in potem veselo na prostost. nato pa najdejo naslednjo žrtev.