Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

18-letnik ni več v smrtni nevarnosti

Nasilje na železniški postaji Saša Despot
Na železniški postaji v Celju so v povezavi z včerajšnjim napadom na 18-letnika v Ljubljani prijeli eno osebo.

Policijska uprava (PU) Ljubljana je bila včeraj okoli 13.50 obveščena, da so na ljubljanski železniški postaji našli huje poškodovanega 18-letnega državljana Slovenije. Nasilje se je zgodilo na javnem stranišču, žrtvi pa naj bi prerezali vrat.

"Zbrana so bila prva obvestila, popoldne pa je bil opravljen ogled kraja dogodka, ki sta se ga udeležila tudi državni tožilec in preiskovalna sodnica. Dogodek policisti preiskujejo v smeri kaznivega dejanja s poglavja kaznivih dejanj – zoper življenje in telo," so sporočili s PU Ljubljana in dodali, da so preiskovalci na območju železniške postaje našli odvržene predmete, ki so z omenjenim dogodkom povezani. Policisti pa so v Celju prijeli eno osebo, po poročanju STA gre za 18-letnika, ki bi o zločinu lahko imela več informacij. Ta oseba je bila pozneje hospitalizirana, neuradno zaradi psihičnih težav.

Policisti in kriminalisti še naprej preverjajo verzije in okoliščine, ki se navezujejo na omenjeni primer. "Po do sedaj zbranih obvestilih gre v tem primeru za 'osebne' okoliščine, ki pa ne vplivajo na varnost ostalih državljanov," še dodajajo na PU Ljubljana.  

Žrtev naj ne bi bila več v smrtni nevarnosti, zdravi pa se v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 17:04 31.december 2013.

    Zakaj ga zdravite , ko se bo pa spet poskušal fentati. Mularija ne delat teatrov in ga srat okoli , skočte v vodo in mirna Bosna.