Slovenija > Črna kronika
115 ogledov

18-letniku prerezali vrat

Nasilje na železniški postaji
1/5
Saša Despot
Nasilje na ljubljanski železniški postaji.

Na ljubljanski železniški postaji je popoldan prišlo do napada, v katerem je bil huje poškodovan mlajši moški. Nasilje se je zgodilo na javnem stranišču. Po neuradnih informacijah so žrtvi neznani storilci prerezali vrat in je v smrtni nevarnosti.

Na ljubljanski policijski upravi so povedali, da je žrtev napada 18-letni moški. Po neuradnih informacijah gre za enega od pogrešanih 18-letnikov z območja Policijske uprave Celje, ki so ju svojci pogrešali od jutra. Nazadnje so ju videli, ko sta se zjutraj odpeljala proti Ljubljani.

Napadeni moški je v bolnišnici, napadalca pa policisti še iščejo.

Komentarjev 20
  • ghz891 12:52 12.december 2013.

    Misliš pohleven človek?

  • Žurnalček 09:40 12.december 2013.

    Sploh ne razumeš kaj prebereš . Članek je napisan senzacionalistično in LJ postaja z od Žurnala opisanim stanjem nima absolutno nič. Dva CELJSKA narkomana sta imela samo en špric in eden ki je ostal brez je ZNORU. ABSOLUTNO slučajno je ...prikaži veče bilo na tej lokaciji, žal mi je pa da nista šla na WC v Modro hišo , v Žurnalov WC !

  • mr.big 08:41 12.december 2013.

    mcbobo....imaš vzdevek po najbolj demokratični državi !Sicer pa, tudi v USA če komu prerežeš vrat, te čaka min. 40 let strogega zapora, v določenm državah USA pa celo dosmrtna ječa. Je pa res, da če bi imeli režim tistega, ...prikaži več ki ti omenjaš, bi polovico komentatorjev tukaj odpeljali na Goli otok, jih pretolkli in zaprli za 10 let - ker pišejo proti vladi.