Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

20-letnik želel pretepsti redarja

Fotografija je simbolična. (Foto: Nik Rovan) Žurnal24 main
Bistrica pri Tržiču: 20-letnik je grozil redarju. Vogel: turni smučar utrpel poškodbe. Preddvor: pijan 29-letnik se ni mogel sprijazniti s tem, da v lokalu ni zaželen.

Včeraj v dopoldanskih urah so bili policisti obveščeni, da v Bistrici pri Tržiču moški grozi medobčinskemu redarju. Izkazalo se je, da je 20-letnik grozil s pretepom 40-letnemu medobčinskemu redarju, ki je opravljal svoje delo. Policisti so mladeniču izdali plačilni nalog.

Poškodba turnega smučarja
Pri turni smuki izven smučišča na Voglu se je poškodoval smučar. Policisti so ugotovili, da si je 35-letni moški pri padcu huje poškodoval nogo. Smučarja so oskrbeli pripadniki Gorske reševalne službe (GRS).

Pijan 29-letnik se ni umiril
Posredovati so morali tudi pred gostinskim lokalom v Preddvoru. Tam so 29-letnika zaradi pijanosti napotili iz lokala, nato pa je pred lokalom začel kršiti javni red in mir. Ker se kljub prihodu policistov ni umiril, so mu ti odredili pridržanje.

Ponoči zagorelo v kuhinji
Danes okoli 0.30 pa so bili obveščeni, da je v Kranju prišlo do požara v kuhinji. Policisti so ob prihodu na kraj dogodka ugotovili, da je zagorelo zaradi napake v električni napeljavi kuhinjske nape. Zgorelo je nekaj kuhinjskih elementov in gospodinjskih aparatov, lastnica pa je zaradi lažje zastrupitve z ogljikovim monoksidom pomoč poiskala v Zdravstvenem domu Kranj. Škode je za okoli 5000 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.