Slovenija > Črna kronika
67 ogledov

21-letnika obravnavali že 84-krat

Nadzor policije Saša Despot
Policisti so ustavili 21-letnika in mu že drugič v enem tednu zasegli avto. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov so ga obravnavali že 84-krat.

Šentjernejski policisti so na izvozu iz avtoceste pri Dobruški vasi ustavili voznika osebnega avtomobila renault 5, na katerem ni bilo nameščenih registrskih tablic. Ugotovili so, da 21-letnik ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil je neregistriran in tehnično neizpraven avto, za katerega ni imel urejenega obveznega zavarovanja in je bil odjavljen iz prometa, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Policisti so kršitelju avto zasegli in na sodišče naslovili obdolžilni predlog. Kot so še sporočili s PU Novo mesto, so policisti 21-letnika zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov obravnavali že 84-krat; nazadnje pred dobrim tednom, ko so mu zasegli neregistriran avtomobil opel vectra.

Komentarjev 7
  • KLOBO 15:05 12.avgust 2013.

    In kje je zdaj ta debela Tamara Vonta in varuhinja č.p. , ki hodijo po ciganskih naseljih in jih zagovarjajo kakšni reveži so. Zadnjič se je Nusdorferjeva potepala po novomeškem Žabjaku, to je zloglasna ciganska četrt ob Novem mestu in ...prikaži več namesto, da si ogleda kako cigajnarji, ki so na socialcu vozijo BMV X6, Mercedese ML 500AMG in oslala vozila, ki jih drugi delavni Slovenci lahko le sanjamo, so jo peljali med barake, kjer živilo zadnji priseljenci iz Romunije, ki se še niso navadili na luksuzni staus oranžne četrti, ki so jo posvojili "bolj sposobni Cigajnarji"!

  • Miran Žumer 13:35 12.avgust 2013.

    Sar sem 50 let,preživel sem skupno državo ki se ji je reklo Jugoslavija,boril sem se za samostojno državo ki se ji reče Slovenija,će bi vedel kaj bodo banda naredili z te države bi bilo boljše da bi stopil na stran ...prikaži več Jugovojske,trdim da bi živeli v večjem izobilju,ne da nas danes banda lopovska samo terorizira,po malem nam bodo vzeli dušo,kateri zagovarja enega politika ki je trenutno v vladi iz katerekoli stranke je za mene lopov ali bedak,ko nas drugače mislečih iz starejše generacije več ne bo,se bo večina poštenih Slovencov pasla če se bo imela kje,prej ali slej pa bodo visokoleteči tudi nizko padla statistika pravi,da se zgodovina ponavlja na 40 let tudi zdaj se bo ponovila pa čeprav malo z zamudo !

  • Minerva 13:26 12.avgust 2013.

    Do kdaj bodo ti b.u.š.m.a.n.i. še dežurni krivci. Naj v prelestni podalski deželici izumijo drugega dežurnega krivca in to vsaj nekoliko bolj inteligentnega kot so omenjeni. Kljub vsemu si slovenceljni to zaslužimo. Zgoraj omenjeni pa naj gredo nazaj v njihov ...prikaži večihov cigostan v indiji.