Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

25-letni motorist v policiste

Poškodovan policijski avto PU Novo mesto
Policisti so v noči iz srede na četrtek ustavljali motorista, ki se za njihove znake, naj ustavi, ni zmenil.

25-letni domačin iz Lucije je vozil kolo s pomožnim motorjem; policisti so ga ob 2.19 ob redni kontrolo prometa želeli ustaviti, vendar se na njihova opozorila ni zmenil, zbežal je naprej.

Očitno gre za starega znanca policije, saj so ga možje postave počakali na poti, kjer živi, sporoča Anita Leskovec s policijske uprave v Kopru. Policisti so ga ponovno želeli ustaviti, vendar je 25-letni polkrožno obrnil in hotel zbežati, pri tem pa je z mopedom padel in trčil v zadnji desni del policijskega službenega vozila.

Policisti so vozniku, ki se je pri padcu lažje poškodoval, odredili preizkus z alkotestom, ki je pozazal 0,99 mg/l. Sledi mu plačilni nalog zaradi nepravilnega premika z vozilom in zaradi vožnje pod vplivom alkohola ter zato, ker ni ustavil na znake policistov.

Komentarjev 1
  • rororkoko 13:04 17.september 2015.

    a dejte no, tok je biw pjan, da je lahko držal ravnotežje, medtem ko so ga filmsko lovili s oboroženimi helikopterji, nato se je pa kar zabil v poliste! kakšna speštana buča pa je to? on se je zabil u ...prikaži več varuhe mafijozov zato, ker so mu nenadoma zaprli pot!