Slovenija > Črna kronika
7 ogledov

26-letnik po nesreči izginil neznano kam

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
V nedeljo okoli ene ure zjutraj se je na cesti Idrija–Gore zgodila prometna nesreča. Približno en kilometer nad Idrijo je udeležen voznik na vozišču pustil poškodovan renault clio in s kraja nesreče odšel neznano kam.

Policisti, ki so prišli na kraj nesreče, so v poškodovanem vozilu našli sledi krvi, zato predvidevajo, da je bil udeležen voznik telesno poškodovan. Pri zbiranju obvestil je bilo ugotovljeno, da je navedeno vozilo nazadnje uporabljal 26-letni lastnik Andrej Seljak iz naselja Gore pri Idriji. Ker navedenega ni bilo doma, prav tako ni iskal zdravniške pomoči, so policisti in njegovi znanci ponoči pregledali okolico, vendar pogrešanega niso našli. Zjutraj ob 9. uri je bila organizirana iskalna akcija, v kateri so sodelovali policisti, policist vodnik s službenim psom, policista gorske policijske enote, gorski reševalci iz Tolmina, vodniki psov za iskanje pogrešanih oseb in gasilci iz PGD Idrija, Dole in Cerkno. V akciji je sodeloval tudi policijski helikopter, vendar pogrešanega 26-letnega voznika do 16.30 niso našli.

Pri iskanju sodeluje tudi kinološka enota za iskanje pogrešanih oseb kinološkega društva Storžič–Tržič. Vodja enote je povedal, da so danes zjutraj iskanje pogrešanega nadaljevali, a ga zaenkrat še niso našli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.