Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

28-letni motorist z objestno vožnjo ob 1.700 evrov

Osemindvajsetletni Avstrijec si je v nedeljo z objestno vožnjo prislužil kazen v višini 1.700 evrov. Kazen je plačal takoj in odpeljal naprej proti Ljubljani.

Policisti Postaje prometne policije iz Kopra so v nedeljo popoldne na regionalni cesti II. reda 409 med Postojno in Planino opravljali nadzor nad vozniki enoslednih vozil. V naselju Postojna so opazili voznika motornega kolesa KTM 690 enduro, ki je speljal z bencinskega servisa na Titovi cesti. Voznik je po naselju Postojna vozil po zadnjem kolesu, prehiteval čez neprekinjeno črto in ni ustavil na zvočne in svetlobne znake policijskega vozila, so sporočili iz Policijske uprave Koper.

Po približno petih kilometrih vožnje sta ga policista s službenim vozilom ustavila in opravila kontrolo vozila in dokumentov. Osemindvajsetletnemu vozniku Avstrijcu je bila izrečena globa v višini 1.700 evrov. Globo je plačal takoj, nato pa je s predpisano hitrostjo odpeljal v smeri Ljubljane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.