Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

29-letnik z nožem obračunal s 66-letnikom

V torek ob 3.45 je 29-letni moški iz okolice Lenarta ob prihodu domov pričel z vpitjem in razbijanjem po vratih spalnice, kjer sta spala 66-letni moški in 47-letna ženska. 66-letnemu moškemu je grozil z ubojem.

29-letnika je skušal pomiriti 27-letni moški, ki se je nahajal v hiši, a se je ta v roke vzel kuhinjski nož in napadel 66-letnika. Porezal ga je po zapestju in podlahti leve roke, ga podrl na tla, ter mu grozil z ubojem. Grožnjo je podkrepil tako, da je močno pritiskal na njegov vrat. 66-letni moški se je skušal ubraniti, pri tem pa ga je 29-letni moški porezal po prstih desne roke in vratu.

Ženska in 27-letni moški sta ga zvlekla stran in ga pomirila. Policisti so moškega pridržali in ga naslednji dan s kazensko ovadbo zaradi povzročitve lahke telesne poškodbe in poskusa uboja privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.