Slovenija > Črna kronika
1 ogledov

31-letnik trčil v hišo in umrl

Na dan prihajajo nove informacije o sinočnji prometni nesreči.

V naselju Draga, na lokalni cesti iz smeri Srednje vasi proti Podpreski, je sinoči ob 20.40 uri umrl 31-letni Ljubljančan. S toyoto yaris je v levem ovinku, v katerega je zapeljal z nezmanjšano hitrostjo, izgubil oblast nad vozilom in trčil v zapuščeno stanovanjsko hišo. Umrl je še na kraju nesreče.

O nesreči smo poročali že včeraj. Obvestil nas je bralec.

Sicer pa so policisti v noči na soboto obravnavali 30 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, devet pa jih je bilo poškodovanih lažje. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 78 kršitev javnega reda in miru ter 45 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 60-krat posredovali na javnih krajih in 18-krat v zasebnih prostorih, pridržali so šest kršiteljev, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa so pridržali pet voznikov. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 23 tatvin, 14 vlomov, po dve poškodovanji tuje stvari in ponarejanji listin ter po eno dejanje nasilja v družini, ropa, groženj in lahke telesne poškodbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.