Slovenija > Črna kronika
122 ogledov

33-letna mati dveh otrok se bori za življenje

ogenj Shutterstock
V požaru, ki je izbruhnil v stanovanju na Kalobju, sta se hudo poškodovala 33-letna lastnica in mladoletni otrok.

Policijo je okoli 18. ure obvestil dežurni zdravnik zdravstvenega doma Šentjur obvestil, da je njihova zdravniška ekipa napotena na Kalobje, kjer sta se pri eksploziji peči poškodovali dve osebi.

Policisti Policijske postaje Šentjur, ki so odšli na kraj so ugotovili,da je do požara prišlo v dnevni sobi mansardnega dela stanovanjske hiše, pri dekorativni bioetanolski kaminski peči, je povedala tiskovna predstavnica PU Celje Milena Trbulin. Pri tem je ogenj hudo poškodoval 33-letno žensko in mladoletnega otroka. 

Do požara je najverjetneje prišlo pri polnjenju pločevinastih posod peči. Pri polnjenju pločevnik je iz neznanega razloga prišlo do nenadzorovanega izbuha ognja, ki je zajel 33-letno žensko, ki je bila v sobi. Poleg nje sta bila v sobi tudi dva otroka. Enega od njiju je ogenj delno oplazil. 

Ogenj je pogasil lastnik hiše. Poškodovana 33-letna ženska in otrok sta bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Maribor. Zaradi dobljenih opeklin se 33-letnica bori za življenje. 

Policija bo z ugotovitvami seznanila Okrožno državno tožilstvo v Celju.

Ogenj uničil ostrešje

Celjski policisti so včeraj obravnavali še en požar v stanovanjski hiši v Šmartnem ob Paki. Zagorelo je pri kaminu, ogenj pa je uničil ostrešje stanovanjske hiše. Ogled kraja požar bo zaključen danes. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.