Slovenija > Črna kronika
37900 ogledov

Nova družinska tregedija pri nas

policijski avtomobil PU Koper policijski avtomobil
Pobegnil s prizorišča zločina, vendar so ga kmalu prijeli.

Iz Policijske uprave Celja so sporočili o novem tragičnem dogodku, 36- letni moški je danes zjutraj do smrti zabodel mamo in poškodoval očeta. Dogajalo se je na območju Žalca. "Danes okoli pol šestih zjutraj smo bili obveščeni, da je na območju Policijske  postaje Žalec, storilec do smrti zabodel 57-letno občanko in poškodoval 60-letnega občana ter pobegnil s kraja dogodka," je zapisala predtavnica za stike z javnostmi na PU Celje Milena Trbulin. 

Na kraj so napotili več policijskih patrulj in kmalu po obvestilu, v okolici prijeli 36-letnega moškega, sina pokojne in poškodovanega moškega, ki ga sumimo umora matere in poskusa umora očeta. "36-letnika smo v preteklosti obravnavali zaradi kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog in kršitev javnega reda in miru. Zaradi kaznivih dejanj s področja nasilja v družini, ga v zadnjih letih nismo obravnavali," pojasnjuje tiskovna predstavnica. 

Ogled kraja dejanja poteka. Udeležili sta se ga tudi okrožna državna tožilka in preiskovalna  sodnica. Glede celotnega dogajanja in motiva za kaznivo dejanje policisti že zbirajo obvestila.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 22
  • johan 23:42 14.marec 2021.

    Gregor Ducman, zakaj si ubil mamo?.... veliko so mu pomagali starsi, je bil v Indiji v komuni, kjer sta se s punco zdravila, je bil potem kar vredu, ampak ocitno je bil prevelik slabic in se ponovno podal v stare ...prikaži več tire, kar ne morem vrjet, da se je to zgodilo, se v nedeljo praznovali stričevo 90 letnico, tako polni nacrtov in zivljenja, danes pa kruta vest. Grega zakaj? Mamica, ki te je imela tako rada😭

  • Orto 14:11 14.marec 2021.

    Mati je umoril medtem, ko je spala in le en dan za tem, ko se je vrnil iz komune. Oče se je uspel zateči k sosedom. Res čuteč sin, samo ko ne more do droge mu malo popustijo mentalne zavore. ...prikaži več V nedeljo namreč ne delajo lekarne, da bi zastonj dobil igle in ambulante da bi dobil zastonj metadon.

  • miho 13:49 14.marec 2021.

    Pokvarjenost danajšnjih moških. Vsi morilci zadnjega leta so moški. Je sploh že kakšna ženska morila v samostojni Sloveniji? Nekaj je hudo narobe z vzgojo moških pri nas. Grozljivo.