Slovenija > Črna kronika
1 ogledov

36-letnik osumljen poskusa dvojnega uboja

Krvav nož Shutterstock
Policisti so kazensko ovadili 36-letnika, ki je včeraj huje poškodoval dva moška.

Včeraj smo poročali, da je neznani moški, na dovozni poti do stanovanjskega bloka na cesti Simona Blatnika v Velenju, zabodel dve osebi in obe hudo poškodoval.

Po prvih zbranih obvestilih, naj bi se 36-letni državljan Bosne in Hercegovine, začasno stanujoč v Velenju ter 38-letni državljan Makedonije, začasno stanujoč v Šoštanju, nekaj pred 16. uro sprla. Prepir je prerasel v fizični obračun, pri čemer je 36-letni bosanski državljan z nožem napadel 38-letnega občana, ki se je branil s kovinsko palico. 36-letni osumljenec je 38-letnega moškega z nožem večkrat zabodel v predel roke in ga huje poškodoval.

Oškodovanemu je na pomoč pritekel njegov 21-letni sin, ki ga je 36-letni državljan Bosne in Hercegovine z nožem zabodel v predel trebuha in mu povzročil izredno hude telesne poškodbe. Osumljeni je po dejanju odšel domov. Policisti pa so mu kmalu po storjenem dejanju odvzeli prostost. Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Celje o dogajanju še zbirajo obvestila.

36-letnega državljana Bosne in Hercegovine bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja – Poskus dvojnega uboja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.