Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

37-letniku zasegli kilogram konoplje

konoplja Shutterstock
Ljubljanski policisti so 37-letniku zasegli kilogram konoplje. Domžalski policisti pa so odkrii pravi laboratorij za pridelavo konoplje.

Postaje konjeniške policije Ljubljana so 31. marca opravljali naloge javne varnosti v Jaršah. Med postopki, ki so jih izvajali v skladu z danimi pooblastili so 37-letnemu Ljubljančanu zasegli okoli kilogram prepovedane konoplje, ki je bila pakirana v manjše pakete.

V hišni preiskavi, ki je bila opravljena na podlagi odredbe sodišča pa so policisti pri osumljencu zasegli še okoli 150 gramov konoplje rastline ter dva mlinčka. Osumljenemu je bila,med opravljanjem hišne preiskave odvzeta prostost. Zoper osumljenega bodo policisti podali kazensko ovadbo, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Policisti v laboratoriju zasegli 17 rastlin

Policisti Policijske postaje Domžale pa so na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo v Domžal, kjer so v stanovanju odkrili manjši, prostor za hidroponično gojenje konoplje rastline. Med hišno preiskavo so zasegli 17 rastlin, pripomočke za pakiranje prepovedane droge, pripomočke za gojenje konoplje rastline in nekaj gramov že posušene konoplje rastline.

Med tem ko so zbirali obvestila, so odvzeli prostost 32- in 29-letnemu moškemu (oba prihataja iz Domžal). Zoper njiju bodo zaradi suma, da sta storila kaznivo dejanje povezano z nedovoljenim prometom s prepovedanimi drogami podali kazensko ovadbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.