Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

57-letnik med pretepom do smrti zabodel 41-letnika

Včeraj je v Krasincu moški do smrti zabodel drugega moškega. Osumljenca so že prijeli ter mu zasegli nož, s katerim naj bi moškega ubil.

Včeraj ob 23.55 so bili policisti na Operativno-komunikacijskem centru Policijske uprave Novo mesto obveščeni, da naj bi pri naselju Krasinec moški z nožem zabodel drugega moškega. Na kraj dogodka so bili takoj napoteni reševalci, policisti in kriminalisti. Hudo poškodovani 41-letni moški je kljub posredovanju reševalcev umrl, so sporočili iz Policijske uprave Novo mesto.

Zasegli tudi domnevno orožje

Policisti in kriminalisti so na kraju dogodka odvzeli prostost 57-letnemu osumljencu kaznivega dejanja uboja z območja Novega mesta. Našli in zasegli so tudi nož, s katerim je osumljenec domnevno med pretepom zabodel 41-letnika.

Prijeli osumljenca in domnevnega pomagača

V bolnišnico je bil kasneje odpeljan tudi 57-letni osumljenec, ki naj bi med pretepom dobil poškodbe. Prostost so odvzeli tudi 56-letnemu osumljencu kaznivega dejanja povzročitve hude telesne poškodbe z območja Metlike. Ogleda kraja kaznivega dejanja sta se udeležila tudi preiskovalna sodnica in okrožni državni tožilec, so še sporočili iz Policijske uprave novo mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.