Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

64-letnik spolno napadel punčko

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Kranjski kriminalisti so kazensko ovadili 64-letnega Jeseničana, ki je osumljen spolnega napada na 10-letno deklico. Nanjo se je spravil v dvigalu.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja spolnega napada na osebo, mlajšo od 15 let, so kriminalisti ovadili 64-letnega Jeseničana.

"Osumljenec je opravljal dela kot čistilec enega izmed stanovanjskih blokov na Cesti maršala Tita na Jesenicah. V septembru letošnjega leta je v stanovanjski blok, ki ga čisti osumljeni, vstopila 10-letna deklica in se z dvigalom namenila k starim staršem. Osumljeni je stopil za njo v dvigalo in jo med vožnjo začel otipavati po telesu in poljubljati. Deklica se mu je po prihodu v želeno nadstropje izmuznila in odšla k starim staršem," so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Policisti so med zbiranjem obvestil ugotovili, da je tovrstna dejanja izvedel večkrat. Grozi mu zaporna kazen od treh do osmih let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.