Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

67-letnik policistki kazal spolovilo

Fotografija je simbolična. (Foto: Nik Rovan) Žurnal24 main
Vozil vinjen, povzročil nesrečo, na policijski postaji pa kazal svoje spolovilo in uriniral.

67-letni voznik osebnega avtomobila je v torek na glavni cesti G1 Maribor – Dravograd, v naselju Spodnja Selnica, zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v zadnji del osebnega avtomobila, ki je vozil pred njim in je zavijal levo.

S počeno pnevmatiko nadaljeval vožnjo 

Vožnjo je kljub počeni pnevmatiki, nadaljeval v smeri Koroške. Povzročitelja prometne nesreče v kateri sicer ni bilo ranjenih, so policisti nato ustavili v Ožboltu, kjer je med vožnjo vijugal po cesti.  "Elektronski indikator alkohola je pojasnil zakaj je temu tako. Voznik je namreč imel v organizmu kar 0,86 mg/l alkohola," pojasnjujejo na PU Maribor.

Morali so ga vkleniti 

Kljub temu je voznik želel s kraja odpeljati. Ker ukazov policistov ni upošteval so ti zoper njega odredili pridržanje do streznitve. Tudi s tem ukrepom se kršitelj ni strinjal, zato so bili policisti prisiljeni uporabiti prisilna sredstva, da so mu preprečili nadaljnjo udeležbo v cestnem prometu in ga odpeljali v prostore za pridržanje.

Kazal spolovilo in uriniral 

Na Policijski postaji Maribor I, kamor je bil kršitelj prepeljan v prostore za pridržanje, pa si je prislužil še dodaten plačilni nalog. Tik pred namestitvijo v prostor za pridržanje se je kršitelj namreč nedostojno vedel do policistov – postopek je vodila policistka, saj je tam razkazoval svoje spolovilo, na koncu pa še protestno uriniral na hodniku pred prostorom za pridržanje.

Svoja opisana ravnanja bo pojasnil sodniku na pristojnem Okrajnem sodišču.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
 • kapibara 12:50 08.september 2016.

  Saj če bi bil pa kali mladec z anakondo, bi bili pa vsi tiho... pa še oblečt se, mu nebi pustili..

 • Avatar krojac
  krojac 12:25 08.september 2016.

  Verjetno ni bilo kaj prida veliko.

 • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 11:38 08.september 2016.

  V Jugi je bilo tako ,danes pa policist ni kaj prida ,pa niti ne sme