Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Ali McCannova prekrivata resnico?

Med osumljenimi so se za nekaj časa znašli tudi starši ugrabljene Maddie. Žurnal24 main
Kate in Gerry McCan sta spregovorila za špansko televizijo Antena 3. Nek psihiater trdi, da starša izginule Maddie, nekaj prikrivata.

Psihiater Jose Cabrera je natančno preučil telesno govorico Kate in Gerryja McCann, ki sta v ponedeljek spregovorila za špansko televizijo Antena 3. Cabrera pravi, da so bile solze, ki jih je med intervjujem pretakala Kate, lažne, zato predvideva, da starša nekaj prikrivata. Z njim se strinja tudi portugalski preiskovalec Moita Flores, ki je nastop Maddiinih staršev označil za cirkus.

Fotorobot domnevnega storilca. © Reuters

 
"Kadar nekdo joče, premika točno določene obrazne mišice. Kate med celotnim intervjujem teh mišic ni niti enkrat premaknila. Njen obraz je bil podoben obrazu igralca pokra. To se je natančno videlo, zato predvidevamo, da nekaj prikriva,“ je izjavil Cabrera, proti kateremu je družina McCann zaradi žaljivih izjav že sprožila sodni postopek. "Naši odvetniki natančno pregledujejo portugalska in angleška poročanja o tem primeru. Proti vsakomur, ki bi šel predaleč, bomo ukrepali,“ je povedal predstavnik McCannovih.

Objavili fotorobot storilca
Po opisu prijateljice McCannovih, ki pravi, da je tisto noč, ko je Maddie izginila, videla moškega, ki je v rokah nosil deklico, so narisali fotorobot storilca. To sliko je družina sedaj objavila.

Gre za moškega daljših temnih las, visok približno 1,67 metra, star pa naj bi bil med 35 in 40 let. Tisto noč je nosil bež hlače in rjavo jakno. "Slika je zelo pomembna, saj smo prepričani, da je ta moški ugrabil Maddie,“ je povedal prijatelj McCannovih.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.