Slovenija > Črna kronika
35 ogledov

Analiza krvi zaradi suma vinjenosti

Kočevje, prometna nesreča, pešca
1/5
Žurnal24 main
Voznik, ki je včeraj po naših podatkih pijan zavozil v skupino pešcev v Kočevju in dva ubil, je še vedno na zdravljenju v ljubljanskem univerzitetnem kliničnem centru. Čakanje na analizo krvi.

Analiza krvi bo pokazala, ali je bil nekaj čez 20 let star voznik res pijan. Ker je bil močno poškodovan, policisti niso mogli opraviti klasičnega alkotesta, zato so mu po naročilu policije v bolnišnici odvzeli kri, ki jo bodo testirali.

Kot smo poročali že včeraj, so policisti po naših podatkih moškega le nekaj dni pred nesrečo poslali na treznjenje zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Ko je prišel iz pripora, naj bi znova najprej spil večjo količino alkohola, nato pa sedel za volan in divjal po Kočevju. Na Kolodvorski cesti je naletel na prehodu za pešce na skupino ljudi in zavozil naravnost vanjo, pri čemer sta dva moška na kraju nesreče umrla. Voznik se je nato zaletel še drevo. Gasilci so ga morali izrezati iz avtomobila, moški pa je bil tako hudo poškodovan, da so ga s helikopterjem prepeljali v univerzitetni klinični center Ljubljana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.