Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Ankaran: zaradi dolgov ženo silil v prostitucijo

Ženo je silil v prostitucijo
1/4
Policija
Ljubljančan je zaradi dolgov izvenzakonsko partnerico z grožnjami in telesnim nasiljem nad njo in njenimi otroki prisilil, da se je na območju Ankarana v najetem stanovanju od poletja 2011 dalje vdajala prostituciji.

Na začetku marca se je na eno od obalnih policijskih postaj zatekla 35-letna ženska iz okolice Celja, začasno stanujoča v Ankaranu. Zoper svojega izvenzakonskega partnerja, 49-letnega Ljubljančana, je podala kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja zlorabe prostitucije in kaznivega dejanja ogrožanja varnosti, so sporočili iz policije.

Ljubljančan je zaradi odplačila svojih neporavnanih dolgov svojo izvenzakonsko partnerico z grožnjami njej in njenim otrokom ter izvajanjem fizičnega nasilja prisilil, da se je na območju Ankarana v najetem stanovanju od poletja 2011 dalje vdajala prostituciji različnim strankam, in sicer za plačilo najmanj 60 evrov za spolni akt.

Po naročilu partnerja je v enem od slovenskih oglaševalskih časopisov objavljala oglase s svojimi telefonskimi številkami, na katere so se stranke predhodno naročile za zmenek. Da je imel zagotovljen nadzor nad plačilom denarja in dejavnostjo, si je omislil prisluškovalne zvočne in video snemalne naprave, ki jih je imel nameščene v stanovanju, kjer se je prostitucija izvrševala.

Ves denar je Ljubljančan vzel zase, ženski je izročal le minimalne zneske, so sporočili s policije.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 22:50 21.marec 2012.

    Kaj če babi dnar , če je pa skoz u postli !