Slovenija > Črna kronika
1218 ogledov

Avto obstal na boku na strmem pobočju

nesreča avto pgd dolnji logatec PGD Dolnji Logatec
Med vožnjo po klancu navzdol je zapeljal izven vozišča.

Nekaj pred 11. uro se je na cesti med naseljema Zadlaz in Čadrg blizu Tolmina zgodila huda prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval 64-letni voznik, ki je kasneje v bolnišnici podlegel poškodbam. 

Voznik je peljal proti zaselku Zadlaz , ko je med vožnjo po klancu navzdol iz za zdaj še neznanega vzroka zapeljal desno izven vozišča po strmem pobočju. Na tem odseku cesta ni zavarovana z ograjo, so pojasnili na PU Nova Gorica. Vozilo je po približno 250 metrih v bližini ene od stanovanjskih hiš v Zadlazu obstalo na boku na strmem gozdnem pobočju naslonjeno na drevo. 64-letnega voznika so nezavestnega našli približno 50 metrov pod omenjenim avtomobilom. 

Na kraju so pole pripadnikov gorske policijske enote PU Nova Gorica posredovali tudi tamkajšnji gasilci in člani Gorske reševalne službe Tolmin. Hudo poškodovanega voznika so spravili do ceste, kjer so ga prevzeli in mu prvo pomoč nudili reševalci NMP ZD Tolmin. Odpeljali so ga na nadaljnje zdravljenje v šempetersko bolnišnico.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.