Slovenija > Črna kronika
135 ogledov

Avto se je prevrnil na železno ograjo, voznik umrl

Dolena Anže Petkovšek
Osebni avto trčil v bok drugega, ki se je prevrnil, voznik pa je umrl.

Ob 2.14 je na Novem trgu v Kamniku osebni avto trčil v bok drugega vozila, pri čemer se je le-to prevrnilo na železno ograjo. V nesreči je voznik zaradi poškodb umrl na kraju nesreče, poroča portal uprave za zaščito in reševanje.

Z zbranimi obvestili in opravljenim ogledom kraja so policisti ugotovili, da je 20-letnik iz okolice Kamnika vozil osebno vozilo znamke Audi A3 po regionalni cesti v Kamniku iz smeri Vrhpolja proti Duplici.

Najbrž je zapeljal čez rdečo luč

Pri tem se pri vožnji skozi križišče domnevno ni ravnal po barvah luči na semaforju, saj je v križišče zapeljal, ko je na semaforju svetila rdeča luč. Takrat je pravilno z njegove leve strani po ulici Novi trg, čez regionalno cesto iz smeri Zdravstvenega doma Kamnik pripeljal 25-letni voznik (iz okolice Kamnika) osebnega vozila znamke Opel Astra s katerim sta trčila. 20-letnik, ki med vožnjo ni bil pripet z varnostnim pasom je v nesreči utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju nesreče, 25-letnik v nesreči ni bil poškodovan.

V obeh vozilih sta bili še po en potnik, ki v nesreči nista bila poškodovana. V nesreči je nastalo za okoli 6000 evrov materialne škode.

Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so kraj zavarovali in odklopili akumulatorja na vozilih. Tri osebe so pregledali reševalci NMP ZD Kamnik, vendar niso potrebovali zdravniške oskrbe.đ

 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • malonaokoli 08:31 21.februar 2016.

    ko hitiš pozabiš, da je to hitenje lahko tudi poslednje R.I.P.

  • Žurnalček 12:47 20.februar 2016.

    2.14 h . se v strnenem naselju družinskih hiš , zaletita s takšno silo , da gre avto na streho! Kaj , a si mogoče nista videla odsev luči kratkih , čeprav bi morala voziti z dolgimi , pa se ...prikaži več ne bi zaletela ! Za ta" pametne " tudi samo blenda pred nepreglednimi križišči ponoči je dovolj , da do tega ne pride! V Trstu se vozi z parkiranimi lučmi , pred vsakim križiščem kjer semaforjev ni , se pa poblenda in če blende ne dobiš nazaj , je križišče prosto ! Tlele gre v sami nesreči , še za splet nesrečnih okolnosti po samem trku ! Pas rešuje življenja , ZLASTI PONOČI , kakor tudi PRAVILNA UPORABA DOLGIH LUČI !!!

  • Božidar Dinič 11:23 20.februar 2016.

    kriva je trava da nisva taprava hm hm\s\skriva je trava da nisva taprava