Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Avto se je prevrnil, voznik ostal vkleščen

Novice: Policijski trak in trikotnik ob prometni nesreči Mojca Marot
77 letni voznik osebnega avtomobila je povzročil nesrečo zaradi vožnje po napačni strani ceste.

Včeraj zvečer je 77 letni voznik osebnega avtomobila peljal po lokalni cesti iz smeri Benedikta proti Sveti Ani. Ko je pripeljal izven naselja Zgornja Ščavnica je v levem nepreglednem ovinku z vozilom zapeljal na nasprotni vozni pas. Takrat je proti njemu pripeljal 71 letni voznik avta, ki se je, da bi preprečil čelno trčenje, umikal skrajno desno. A sta vozili vseeno trčili.

Ni bil privezan z varnostnim pasom

Po trku se je vozilo 77 letnika prevrnilo na desni bok. Ker ni uporabljal varnostnega pasu, ga je vrglo na desno stran vozila, kjer se je z zgornjim delom telesa zagozdil med karoserijo.

Gasilcev so huje poškodovanega voznika izvlekli iz vozila in ga prepeljali v mariborski klinični center. Voznik drugega vozila ni bil poškodovan.

Komentarjev 4
  • jaki 17:06 11.avgust 2014.

    To, kdo se zna obnašati je razvidno iz tvojih "kvazi komentarjev ", s katerimi marsikomu soliš pamet ...Sicer pa no comment

  • Žurnalček 13:53 11.avgust 2014.

    Boš spremenil svoje mišljenje in zagovarjanje tako starih šoferjev . No pa bi še šlo , ampak teledva sta izpit delala ko še asfalta niso poznal , za levo se je pa 2x potrobil. Pa bi vse še šlo , ...prikaži več če ne bi vozila samo po kmetih in nista nikoli osvojila znanja , da bi vozila po mejstu. In ko na neosvojeno znanje pridejo še leta , se vse mora tako končati. Enostavno je bilo dela s tem ovinkom preveč in ga enostavno ni zmogel napraviti v realnem času in realni poti. Pa mal lepše se obnaši. Upam , da se bodo kdaj takile , zaustavljali tudi na tvojem avtu !

  • jaki 08:52 11.avgust 2014.

    Morda sta na pragu demence, ali pač ne, ti si pa vsekakor prvovrstni cepec!