Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Avto v tovornjak

1/6
Žurnal24 main
V Podčetrtku se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena osebni avtomobil in tovornjak.

Kot nam je povedala tiskovna predstavnica PU Celje Milena Trbulin, je bila v prometni nesreči ena oseba le lažje ranjena, je pa bila cesta dalj časa zaprta.

Bralec, ki nam je poslal fotografije s kraja dogodka, je zapisal, da je osebni avtomobil zapeljal na nasprotni pas in trčil v nasproti vozeče tovorno vozilo. Tovornjak je zaneslo na nasprotni vozni pas, čez pločnik in v drevesa.

Vaše novice
Na našem portalu najdete novo sekcijo Jaz poročam, kjer bomo objavljali vaše fotografije, video posnetke, zgodbe in dosežke ter preverili stvari, ki vas vznemirjajo.

Vse to nam lahko sporočite na naslednje načine:
1. Prek SMS-a:
svoje sporočilo pošljite na številko 4224. Pred svoje besedilo vpišite besedo naveza.

2. Prek MMS-a: sporočilo s priloženimi slikami pošljite na številko 4224. V polje Zadeva / Subject vpišite ključno besedo naveza mms.

3. Prek e-pošte: svoje sporočilo z morebitnimi prilogami pošljite na naveza@zurnal24.si. Piarovci / oglaševalci pozor! Ta naslov je namenjen izključno našim bralcem/poročevalcem in nanj ne sprejemamo nikakršnih promocijskih sporočil!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.