Slovenija > Črna kronika
42 ogledov

Avtobus z begunci povzročil nesrečo

Avtobus z begunci EPA
V Celju avtobus z begunci skozi rdečo luč.

Avtobus z begunci je v petek povzročil prometno nesrečo, so danes sporočili celjski policisti. 

Nekaj pred enajsto uro je 38-letni voznik avtobusa vozil kot zadnji v koloni treh avtobusov, ki so prevažali migrante iz smeri Laškega. Na križišču Levstikove in Aškerčeve ulice v Celju je zapeljal skozi rdečo luč. Takrat je z njegove desne v križišče zapeljal 62-letni voznik osebnega avta, ki ga je ob trčenju odbilo desno čez dva prometna pasova. 

Voznik avtobusa je po trčenju zapeljal nekoliko v levo in trčil še v osebno vozilo 40-letnega voznika, ki je zavijal levo iz nasprotne smeri vožnje.

V trčenju sta se huje poškodovala 58-letna potnica v vozilu 40-letnega voznika in 62-letni voznik drugega vozila.  40-letni  voznik  osebnega  vozila  se je v nesreči lažje poškodoval.

Migrante, ki so bili na poti iz Dobove v Petišovce, je iz Celja odpeljal drug avtobus. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • leonardo 14:29 16.november 2015.

    Zelo si prijazen. Hvala. Mogoče pa je zame vesoljska znanost, kaj veš.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:07 16.november 2015.

    Pa kaj pričakuješ da ti bojo novinarji vse servirali na pladnju? O tem je brezveze poročat ker je podatek transparenten in z lahkoto dostopen..jz sm ga našel v cca 2 minutah. http://www.policija.si/index.php/component/content/article/35-sporocila-za-javnost/81487-podatki-o-tevilu-migrantov-ki-so-vstopili-v-slovenijo-do-16-novembra-do-12-ureZa prihodnje dni pa spremljaj na podatke ...prikaži veče na slovenski policijski spletni strani. Ni to vesoljska znanost.

  • 4krogci 12:21 16.november 2015.

    Ob avtobusih z begunci so vedno policisti in policisko spremstvo, katero ima po zakonu prednost. In če je samo zadni avtobus (med katerimi je par metrov razdalje) šel skozi rdečo, je po vsej verjetnosti tudi avto šel skozi rdečo, da ...prikaži več se je lahko zaletel. In kolk ga je stran odbilo je kr lepo prigonil.