Slovenija > Črna kronika
3387 ogledov

Avtobusu, ki je prevažal otroke, odpadli kolesi

Avtobus
Odvili so se vijaki, avtobus je bil poln otrok.

Kot so danes sporočili s Policija uprave Celje, so sinoči na avtocesti obravnavali prometne nesrečo voznika slovenskega avtobusa, ki je vozil 18 otrok. Na avtobusu so se zaradi nepopolnega privijačenja odvili vijaki, zaradi česar sta z avtobusa odpadli obe zadnji levi kolesi. Eno izmed odpadlih koles je poškodovalo osebni avtomobil.

V prometni nesreči ni bil nihče poškodovan. Zoper servis ter odgovorno osebo, ki je pred vožnjo opravila demontažo in montažo koles, bo policija uvedla prekrškovni postopek.

Že prejšnji teden pa so imeli policisti celjske uprave v postopku tujega voznika avtobusa, polnega potnikov, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal 0,15 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Izdan mu je bil plačilni nalog ter prepovedana nadaljnja vožnja.

kolesarska steza Lovili so ga Slovenija Zadrogirani kolesar bežal pred policisti hitrost Slovenija Norec v Kidričevem: Omejitev 50, vozil je 136 km/h

Policijsko vozilo policija sirena policisti | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.