Slovenija > Črna kronika
1116 ogledov

Avtocesta spet odprta

Gorenjska avtocesta PIC (spletna kamera)
Zaradi prometne nesreče je bila slabi dve uri zaprta gorenjska avtocesta.

"Na gorenjski avtocesti na območju zoženja ceste na delovišču pri Podmežakli prometni policisti obravnavajo prometno nesrečo z udeležbo dveh vozil. Promet na tem delu je sicer urejen dvosmerno po enem smernem vozišču," je nekaj po 10. uri sporočil tiskovni predstavnik PU Kranj Bojan Kos. "Po prvih podatkih ne gre za hujšo nesrečo. Cesta je zaprta v obe smeri. Zapora je med Hrušico in Lipcami," je ob tem dodal. 

V nesreči sta bila udeležena dva osebna avtomobila, ki sta vozila vsak v svoji smeri. Povzročitelj je peljal v smeri Kranja, ko je na točki preusmeritve na zapori avtoceste zapeljal na razmejitveno ograjo in se z avtomobilom prevrnil. Njegovo vozilo je nato po strehi drselo na drug prometni pas, kjer je trčil z avtomobilom, ki ga je voznik vozil v smeri Karavank. V nesreči se je po podatkih policije lažje poškodoval samo povzročitelj nesreče. 

Cesta je bila zaprta slabi dve uri. V tem času so vozniki osebnih vozil lahko uporabili obvoz skozi Jesenice. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.