Slovenija > Črna kronika
55189 ogledov

Tovornjak prebil ograjo in zletel na avtocesto

Prevrnjen tovornjak PIC
Voznik tovornjaka je trčil v varovalno ograjo nadvoza in jo prebil.

Nekaj pred 11. uro se je po podatkih PU Ljubljana na lokalni cesti od Male stare vasi proti Perovem na nadvozu čez avtocesto zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen voznik tovornega vozila.  

"Voznik je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste, trčil v varovalno ograjo nadvoza in jo prebil, nato pa je tovorno vozilo padlo čez most na odstavni pas avtoceste, kjer je obstalo prevrnjeno na streho," je pojasnil Tomaž Tomaževič s PU Ljubjlana. "Voznik  se je pri tem lažje telesno poškodoval."

Zaradi ogleda in odpravljanja posledic prometne nesreče je bila za krajši čas zaprta avtocesta v smeri Ljubljane. Policisti so vozniku
izdali plačilni nalog.

Posledice prometne nesreče so že odstranili, a ostaja zastoj. Voznike pozivajo, naj vozijo previdno.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 01:11 17.november 2020.

    Cyberdyne systems model T 1000... .Pol se ni niti dobro sestavil,že zijala prodaja... .Ko je policija delala ogled kraja nesreče,se je kar usedel v marico in odpeljal novim zmagam naproti... .

  • thomas02 21:57 16.november 2020.

    Seveda, zaradi medveda! Traktoriste, tovornjakarje, ki neodgovorno divjajo in vozijo skozi in izven naselja s preveliko hitrostjo, pozapreti, odvzeti dovoljenja, prevozna sredstva in zaposlitev. To so potencialni morilci slovenskih prebivalcev, ki so prepolni egoizma in samozavesti misleč da se jim ...prikaži več nič ne more zgoditi in so nedotakljivi. Brez občutka do sodržavljanov, ki dirjajo v polno črno luknjo misleč zadovoljevanja penetracije in ejakulacije zaposlitvenega organa dosegajoč profita in efekta