Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Belgijec vozil v nasprotno smer, trčilo pet vozil

Vožnja v napačni smeri Žurnal24 main
52-letni Belgijec z vožnjo v nasprotno smer povzročil prometno nesreče. Trčilo je pet vozil, šest oseb je poškodovanih.

Na Betinovem klancu je popoldan trčilo pet osebnih vozil. Nesrečo je povzročil 52-letni Belgijec, ki je zaradi nepravilne strani vožnje z osebnim avtomobilom zapeljal na nasprotno stran vozišča in trčil v vozilo, ki je pravilno pripeljal nasproti v smeri Bleda. Belgijec je na cesti s kršitvijo prometnih pravil povzročil se trčenje drugih treh vozil., so sporočili s Policijske uprave Kranj.

V nesreči se je šest oseb lažje telesno poškodovalo. Policisti so povzročitelju nesreče izdali plačilni nalog z globo 120 evrov.

Komentarjev 7
  • zic 07:20 14.avgust 2013.

    a dej no, samo kako je pa to tam možen, pa res samo bog ve!? zdaj pa poglej kako zavajajoč članek z neko sliko v tri dni in ki ti da čisto druge misli....žurnalovi, res ste šestorazredni!!??

  • P.F. 22:48 13.avgust 2013.

    Nekdo naj zamenja sliko pri članku, ker so vsi komentatorji do sedaj mislili, da je govora o vožnji v napačno smer po avtocesti.Govora je o vožnjo po napačni strani ceste tik pred Bledom. Znana črna točka, kjer je, ...prikaži več če me spomin ne vara, hitrost že tako omejena na 60km/h zaradi izvoza v industrijsko cono. Navadna regionalna cesta, kjer je zdrava pamet edina zaščita pred tem, da bi kdo zapeljal na napačno stran. Kaj je belgijca zmedlo na navadni cesti tako zelo zmedlo, da je to storil, pa vesta samo on in Bog.Jaz bi rekel, da morda opazovanje slovenceljčkov, ki tam prehitevajo levo, desno, v škarje in še po zraku bi, če bi imeli krila na avtomobilih. Verjetno si je revež mislil, da se sme po levo voziti.

  • zcmr 22:04 13.avgust 2013.

    Se kazen so mu dali potem ko je vozil po neuporabni ,nepravilno oznaceni kozji stezi in si ogrozil zivljenje???