Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Bežal pred policistom, padla oba

Policist ustavljal mladoletnega voznika kolesa s pomožnim motorjem. Ta mu je skušal pobegniti, pri čemer sta padla.

Eden izmed koprskih policistov je včeraj popoldne v Vanganelu ustavljal 17-letnega voznika kolesa s pomožnim motorjem z okolice Kopra. Odredil mu je izredni tehnični pregled vozila. Nekaj časa je mladenič peljal po navodilih policista, potem pa si je premislil in mu očitno skušal pobegniti.

"Bežal je v smeri Kopra, kjer je padel in se lažje poškodoval, za njim pa je padel tudi policist, ki je z motorjem vozil za njim," je za Žurnal24.si povedala Anita Leskovec s koprske policije. Povedala nam je še, da je mladostnik med begom ves čas ogrožal pešce, po mestnih ulicah pa dosegal hitrost preko 60 km/h.

Policisti so ga najprej pridržali, nato pa ga odpeljali v bolnišnico na pregled. Sledi mu kazenska ovadba za kaznivo dejanje nevarne vožnje. 

Komentarjev 6
  • frogstomp 14:07 16.julij 2014.

    če je res, se opravičujm. kljub vsemu mislm, da bi lahko nalogo policije v splošnem postavili pod vprašaj, ker tole zapiranje vrtnarjev in vtikanje palc med špice kolesarjev spominja na fašizm.

  • KOJAK 13:23 16.julij 2014.

    Lej tip je znan "bedak", ki misli da je pojedu možgane vsega tega sveta. Tokrat ni naletel na lokalnega policista, ki mu gledajo čez prste ampak pravega policista. Pa če ima za skuter in gorivo mu ne grozi NIČ. Žal ...prikaži več premalo veš o tem lokalnem junaku.

  • frogstomp 13:20 16.julij 2014.

    bedak? če veš, da ti sledi eksistencialna ogroženost na podlagi neresno visokih kazni, je beg znak zdrave pameti. lahk se gremo pa sredn vek pa režemo nosove pa ljudi na ulci s hlač stresamo kr tko, ker pač ...prikaži večč lahko, ker mamo pendrek pa značko, ni problema, zrela civilizacija pa to.