Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Blejec ponoči hotel zažgati hišo

požar, Brezje, ogenj, gasilci, gasilec
1/6
Žurnal24 main
Ponoči je 64 gasilcev gasilo požar v občini Radovljica. Ogenj je uničil večji del bivalnih prostorov. Kot kaže, ga je zanetil kar 58-letni Blejec, ki tam stanuje.

Ob 1.50 je zagorelo na več mestih v skladišču z bivalnim prizidkom v naselju Brezje v občini Radovljica. Ogenj se je hitro razširil na ostrešje in del skladišča, ki je služil kot bivalni prostor. Pogasilo ga je 64 gasilcev iz PGD Brezje na Gorenjskem, Radovljica, Ljubno, Mošnje in Lesce.

Fotografije požara si lahko ogledate v GALERIJI.

Kot nam je povedal poveljnik Gasilske zveze občine Radovljica Janez Koselj, je del hiše z delavnico ostal bolj ali manj nepoškodovan, bivalni del pa je večinoma uničen. "Nekaj podobnih večjih intervencij smo že imeli letos. Ves čas se kaj dogaja," je še dodal.

Gasilcem je iz objekta uspelo rešiti moškega, ki je trenutno v oskrbi Splošne bolnišnice Jesenice. "Gre za 58-letnega moškega z Brezij, začasno stanujočega na  Bledu. Po do zdaj zbranih obvestilih kaže na to, da je požar zanetil rešeni moški," so sporočili s Policijske uprave Kranj. Kriminalisti bodo predvidoma vsaj do 12. ure opravljali ogled kraja nesreče.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.