Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Bovec: v zgorelem vozilu našli truplo

policija Anže Petkovšek
V zgorelem osebnem avtomobilu pri Lepeni na Bovškem so našli zoglenelo truplo. Kriminalistična preiskava še vedno poteka, prav tako tudi identifikacija moškega trupla. Odrejena je tudi sodna obdukcija.

V zgodnjih jutranjih urah so bili v Operativno-komunikacijskem centru Policijske uprave (PU) Nova Gorica obveščeni o najdbi zgorelega osebnega avtomobila na izogibališču ob cesti v Lepeni na Bovškem, v katerem naj bi se nahajalo tudi truplo.

Policisti so ob prihodu na kraj dogodka v avtomobilu resnično našli truplo in o najdbi obvestili tako preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča kot pristojno državno tožilstvo v Novi Gorici, so sporočili s PU Nova Gorica.

Kriminalistična preiskava v povezavi z okoliščinami najdbe zaenkrat še neznanega zoglenelega moškega trupla še poteka, identiteta osebe bo znana po opravljenem identifikacijskem postopku.

Dežurna preiskovalna sodnica je odredila tudi sodno obdukcijo, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani. Šele po zaključku sodne obdukcije v naslednjih dneh ter na podlagi zbranih rezultatov analiz odvzetih vzorcev na kraju dogodka bo mogoče povedati kaj več o vzroku smrti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.