Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Brez izpita, pijan in prehitro

Nadzor policije Saša Despot
36-letni voznik je zaradi divjanja izgubil oblast nad vozilo. Povzročil je prometno nesrečo, huje pa jo je skupil sopotnik v njegovem vozilu.

Kranjski policisti so danes nekaj pred 14. uro v  Trbojah pri Kranju obravnavali 36-letnika iz Kranja, ki so ga imeli zaradi hudih kršitev prometnih pravil že večkrat v postopku.

Zaradi neprilagojene hitrosti in pod vplivom alkohola (0,73 mg/l) je izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in povzročil nesrečo. Voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, na avtomobilu pa so bile nameščene druge registrske tablice.

Vozniku ni nič

Njegov sopotnik je dobil hude telesne poškodbe, voznik sam pa ni bil poškodovan.

Policisti so odredili strokovni pregled za 36-letnika, prepovedali so mu nadaljnjo udeležbo v prometu. Obravnavali ga bodo zaradi  suma storitve kaznivega dejanja zoper varnost javnega prometa.


Komentarjev 2
  • Žurnalček 21:14 15.avgust 2013.

    Prepovedali so mu nadaljno vožnjo!!! Polcaji a ste fuknjeni al kaj , saj ste mu s tem , ko ste mu davno nazaj že vzeli izpit , avtomatično prepovedali nadaljno vožnjo. Se pravi , da gre za recidiv , ki ...prikaži veči se v vseh normalnih državah sveta , povsod tam kjer Policija skrbi za varnost DRŽAVLJANOV, ki plačujejo davke , takšen prekršek kaznuje z TAKOJŠNJIM ZAPOROM z sodbo dežurnega sodnika in to na 1 leto !

  • mph 17:55 15.avgust 2013.

    In? Z zakoni, ki jih imamo, bo kmalu zunaj in spet bo imel drug avto in druge tablice gor. A je res možno, da vsem tem bedakom ni jasno, da tako ne more sistem delovat??? Včasih so bile skozi zgodovino ...prikaži več pravice ljudem hudo kršene, zdaj pa so šli v drugo skrajnost, ko lahko gospo demokracijo in gospo človekove pravice nateguje vsak, ki ima pet minut časa, na suho, spredaj, zadaj, zgoraj, .... in kar je najbolj naravnost noro ne premakne se nič!! In tudi tukaj je odgovornost tistih, ki imajo možnost predlagati popravke zakonov, mi navadni državljani lahko samo bentimo in se trudimo volit vsaj najmanj slabe stranke.