Slovenija > Črna kronika
12338 ogledov

Brutalen rop pri Slovenskih Konjicah

rop ropar Shutterstock
"Dogajanje s področja kriminalitete je zaznamoval brutalen rop, ki smo ga sinoči obravnavali na območju Policijske postaje Slovenske Konjice," so sporočili s celjske policijske uprave.

"Okoli 22. ure, so štirje zamaskirani storilci na terasi ob stanovanjski hiši na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, napadli lastnika in lastnico, ju zvezali ter nato zvezali še njuno hčer, ki je prišla iz stanovanjske hiše. Storilci so od lastnikov zahtevali denar. Preiskali so celotno stanovanjsko hišo ter ukradli gotovino in par kosov zlatnine," so zapisali policisti.

Lastnika so storilci hudo poškodovali.

"Preiskava intenzivno poteka," so še zagotovili policisti.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 4
  • igorgeus 20:36 14.junij 2021.

    z vse vecjim razslojevanjem, bo tega se vec, sovrazni govor ne dela usluge. ampak tarce ne bodo elite, ki vse skupaj generirajo, saj bodo imeli varovanje, ampak tisti, ki imajo nekaj vec, nimajo pa toliko, da bi imeli varovanje. se ...prikaži več pravi zgornji srednji razred.

  • Ronald_Redding 11:39 14.junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦

  • mina6 16:23 13.junij 2021.

    IZGON VSEH TUJIH KRIMINALCEV IN NJIHOVIH DRUŽIN!!!