Slovenija > Črna kronika
39 ogledov

Brutalno obračunal s Slovencem

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Pred nekaj dnevi je v bližini Pule hrvaški državljan brutalno pretepel 39-letnega Slovenca. V napadu je ta dobil hujše poškodbe glave, trenutno pa je že na zdravljenju doma.

Gre za moškega iz okolice Maribora, ki se je sredi junija udeležil turnirja v malem nogometu v Peroju pri Puli.

Po poročanju istrskega časnika Regional Express je policija potrdila, da je 18. junija okoli 22. ure zvečer v lokalu Portić v Peroju prišlo najprej do verbalnega in nato še fizičnega obračuna med 32-letnim Hrvatom in 39-letnim Slovencem.

V pretepu je Slovenec dobil hujše poškodbe obraza in bil zato odpeljan na zdravljenje v Splošno bolnišnico Pula. Proti 32-letnemu Hrvatu pa so policisti spisali kazensko ovadbo zaradi povzročitve težkih telesnih poškodb.

Bralec nam je ob tem sporočil, da je moški utrpel hujše poškodbe glave. Po naših podatkih je Hrvat moškega večkrat z nogo udaril po glavi, tako da je moral skoraj osem dni ostati na zdravljenju v Splošni bolnišnici Pula.

39-letnik je sicer trenutno že na zdravljenju v domači oskrbi.

Sicer pa se po govoricah svojcev, kot pravi bralec, hrvaška policija "ni nič kaj prida naprezala pri iskanju storilcev". Vprašanja smo zato naslovili na PU Pula, kjer pa za nas danes niso bili dosegljivi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.