Slovenija > Črna kronika
41 ogledov

Čeh naročil vodo, dobil čistilo

gorenjska 22.06.11., grajsko kopalisce, bled, foto: renata reneja skrjanc Renata Reneja Škrjanc
Namesto radenske je v steklenički dobil čistilo.

Češkemu turistu, ki se je včeraj kopal na grajskem kopališču na Bledu, bo dopust v Sloveniji ostal v spominu z grenkim priokusom. Izvedeli smo namreč, da je v enem izmed tamkajšnjih lokalov naročil gazirano vodo, v originalni zeleni steklenički pa dobil čistilo. Zastrupljenega so takoj odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Jesenice.

Dogodek so za nas potrdili tudi na kranjski policijski upravi. Bojan Kos nam je povedal, da so naznanilo zdravnika jeseniške bolnišnice sprejeli danes okoli 14. ure. Sporočil jim je, da so zaradi zdravstnih težav v bolnišnici včeraj sprejeli 44-letnega državljana Češke.

Okoliščine dogodka policisti še preverjajo, je pa znano, da Čeh ni v življenjski nevarnosti in da je zdravnik pri pregledu ugotovil lahko telesno poškodbo.


Komentarjev 5
  • pinguuu 09:00 24.avgust 2013.

    hrvati se vejo iti turizem, pri nas v turističnih krajih so pa ljudje svin.jsko zahrbtni! upam, da lastnika zaprejo, lokal pa zapečatijo, da ga nikoli več nihče ne bo mogel odpreti!

  • markus 07:51 24.avgust 2013.

    Kaj takega je nedopustno in lastnika tega lokala bi morala doleteti zaporna kazen zaradi povzročitve hude telesne poškodbe iz čiste malomarnosti. Kako se lahko kaj takega zgodi? A pijačo, namenjeno gostom, hranijo kar med čistili in pretakajo? Ta lokal se ...prikaži več mora zapreti in to takoj. Očitno jih tudi kakšen inšpektor ni že dolgo obiskal.Je pa res, da je to še dodatna antireklama za našo državo, saj še se tisti turisti, ki slučajno zaidejo k nam, ne bodo več vračali po takih dogodkih. V glavnem, da "slovenski" turistični delavci vsakega gosta iz tujine dobesedno skoraj že podijo na Hrvaško. Nemalokrat sem slišal, ko sem bil kje na pijači, da jih je gost iz tujine vprašal, kam bi še lahko šli in kaj bi si lahko šli še ogledat in so jim v polomljeni angleščini naši turistični delavci odgovorili, da je blizu Hrvaška in da lahko gredo tja. Sramota, sramota in še enkrat sramota.

  • širhakl 04:39 24.avgust 2013.

    Nizke plače v polnilnici - sabotaža.Čudno, da ni več tega,kjerkoli v Slovenistanu.No,n'č bat,sej bo.