Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Čelno trčil med prehitevanjem

Grožnje na Linhartovi Saša Despot
Lepa sobota je terjala dve smrtni žrtvi na cestah.

Včeraj ob 20.30 se je na glavni cesti izven naselja Kresnice v občini Litija zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 30-letni voznik osebnega avtomobila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

V preglednem ovinku spregledal avto, ki je vozil nasproti

30-letni voznik je pri vožnji v levem preglednem ovinku pričel prehitevati pred seboj vozeča vozila v trenutku, ko je v nasprotni smeri pravilno pripeljalo drugo vozilo. Med voziloma je prišlo do trčenja, v katerem je 30-letni voznik, ki so ga iz vozila morali rešiti s tehničnim posegom, zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl.

Še dve osebi, ki sta bili poškodovani v nesreči je oskrbela reševalna služba Zdravstvenega doma Litija, poroča uprava za zaščito in reševanje.

Zaradi nesreče je bila cesta štiri ure zaprta. 

Popoldan huda nesreča motoristov

Že popoldan je prišlo do nesreče s smrtnim izidom na cesti na Ljubelj. Slovenski motorist je zapeljal na nasprotni pas in trčil v skupino nemških motoristov. Štirje so se poškodovali, Slovenec pa je zaradi poškodb umrl. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.