Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Ceste zahtevale še eno življenje

motorist, nesreča Jerca Božič Kranjec
Na primorski avtocesti se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl motorist.

Ob 12.34 se je na primorski avtocesti pri počivališču Lom v Občini Logatec zgodila prometna nesreča, v kateri se je smrtno ponesrečil motorist.

Kot so nam sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je 65-letni Nemec vozil motorno kolo
znamke BMW 1100 po avtocesti od Ljubljane proti Postojni. Pri Logatcu je domnevno zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, ki je zdrselo iz vozišča v jarek. 65-letnik je padel in se tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje so na kraj dogodka odšli reševalci, policisti in gasilci Gasilske brigade Ljubljana in PGD Dolnji Logatec, zavarovali cestišče in ga posuli z absorpcijskim sredstvom.

Komentarjev 4
  • puksicd 22:14 09.september 2013.

    Absorpcija, absorpcijski ... Saj ni čudno, da ne najamejo lektorjev, ko pa imajo najbolj nezahtevno "publiko" v Sloveniji. :-)))))

  • Oxxo 21:45 09.september 2013.

    Danes je žal še en dan, ki "potrjuje" pravilnost "at hok" ukrepov naše banana vlade in kvazi agencij za ureditev področja varnosti v cestnem prometu ter tam vegettirajočih nesposobnih osebkov (ala Zajc, Žlender itd.). Njihova teorija in kvazi ideje resnično ...prikaži več kažejo pozitivne učinke v praksi.

  • reider 20:55 09.september 2013.

    absodbcija-no tale tvoje besede pa v njihovem članku nisem našel???