Slovenija > Črna kronika
48 ogledov

Danijela Kočevarja in Borisa Grebla iščejo že več let

Policija Saša Despot
Koprski policisti prosijo za pomoč pri iskanju dveh moških, prvega pogrešajo tri leta, drugega pa že skoraj štiri leta in pol.

Na območju koprske policijske uprave že več let pogrešjo 55-letnega Borisa Grebla, rojen 8. iz Izole, ki je izginil v začetku septembra 2012 in 44-letnega Danijela Kočevarja, nazadnje je živel v Kopru, izginil pa je 5. maja 2011.

Boris Greblo | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Boris Greblo je visok 175 cm, srednje postave, kratkih sivih las, ima modre oči, otečeno desno nogo, ob odhodu je bil oblečen v črne platnene hlače. Nazadnje so ga videli 6. septembra 2012, ko je prevzemal pošto. Greblo je hud sladkorni bolnik in ima gangreno na desni nogi, s seboj pa ni vzel zdravil.

 

 

Kočevar Danijel  | Avtor: Policisjka uprava Koper Policisjka uprava Koper
Danijel Kočevar je visok 170 centimetrov, suhe postave, svetlorjavih oči in sivorumenkastih las. Pred izginotjem je bil oblečen v modro trenirko in sivo kratko majico ter obut v svetle športne copate. Petega maja 2011 naj bi iz vinograda odšel neznano kam.


Policijska uprava Koper še vedno preverja dejstva in okoliščine njunega izginotja, predvsem ali je osebi po izginotju kdo videl oziroma jima nudil prevoz ali pa ju kjerkoli opazil.

Vse, ki bi o njima karkoli vedeli, ponovno prosijo, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo, pokličejo 113 ali anonimno telefonsko številko 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.