Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Dečkovo truplo več let skrito v kleti

V kleti družinske hiše v Veliki Britaniji našli razpadajoče truplo dečka. Mama z ostalimi otroki v isti hiši mirno živela naprej.

Prebivalci Bradforda so dodobra pretreseni. Po klicu zaskrbljene sosede so policisti preiskali hišo, v kateri živi 41-letna Amanda Hutton z otroki.

V kleti so našli razpadajoče trupelce dečka, med tem ko je njegova mama s še petimi njegovimi sorojenci živela v zgornjih prostorih.  Deček se je rodil leta 2005, tri leta kasneje pa naj bi ga skrili v kleti.

Živeli izolirano

Policisti Huttonovo in še enega 22-letnega moškega sumijo zanemarjanja otrok. Ali je deček umrl zaradi bolezni ali zaradi zlorabe, še ugotavljajo. Huttonovo so sosedje in znanci sicer opisali kot prijazno žensko, ki je dobro skrbela za otroke vse do smrti svoje mame. Od takrat so otroke večkrat videli pomanjkljivo oblečene, starejši so skrbeli za mlajše, z drugimi pa se niso veliko družili, poroča Daily mail.

Da so živeli zelo izolirano, dokazuje tudi podatek, da so dva najstarejša brata, ki ne živita več doma, kot tudi oče otroka šele po odkritju policije izvedeli za smrt dečka.

Komentarjev 2
  • stipsa 23:40 24.september 2011.

    Tiskarski škrat. Hvala za opozorilo.

  • Roberto 22:37 24.september 2011.

    Dečkovo truplo VEČ LETO skrito v kleti ??