Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Deklica se je skuhala v avtobusu

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Nemarnost vzgojiteljev na Floridi vodila do tragedije – deklica umrla v avtobusu, kjer je bila temperatura okoli 60 stopinj Celzija.

Mama je v petek dveletno Hayley Brockingto kot vsako jutro pospremila na avtobus, ki jo odpelje do vrtca. Vsi drugi malčki so se pred vrtcem izkrcali, malo Hayley pa so vzgojitelji pozabili v avtobusu.

 

Na vroč dan je temperatura v vozilu dosegla okoli 60 stopinj Celzija, malčica se je v šestih urah dobesedno skuhala. Našli so jo šele, ko so hoteli ostale odpeljati domov.

Tragedija je pretresal tamkajšnjo skupnost, mama je izgubila zavest pred cerkvijo, kjer so se zbrali sorodniki in prijatelji ter molili za Hayley.

 

„Upam, da bodo zaprli to ustanovo in aretirali vse, ki delajo tam. To je vrhunec neodgovornega obnašanja in zanemarjanja. Ne razumem, kako lahko pozabite otroka, ko pa je vaša naloga, da pazite nanj,“ je bil ogorčen dekličin dedek.

 

Še bolj zaskrbljujoč pa je podatek, da je to že 29. tovrstni primer letos v ZDA.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.